Nem vagy bejelentkezve!

Hiba: A kért oldalt, csak bejelentkezett felhasználók láthatják.

******** Üdvözöllek ***** Hello ***** Privet ***** Welcome ***** Ciao ***** Willkommen ***** Buenos días ***** Bienvenue ***** Salut ***** Servus ********
Opciók / Options

Regisztráció / Sign up                                                            Új jelszó / New password               

Felhasználó / User :
Jelszó / Password :
Hírek / News
*** FortunaMoney ->  Amennyiben észrevételeid, ötleteid vannak az oldallal kapcsolatosan, jelezd nekünk a Vezetőség menüpont alatt . Köszönet !!! *** 

Az oldal célja egy olyan közösség kiszolgálása, amely az interneten található, otthon végezhető pénzkereseti lehetőségeket osszt meg.
További információk, leírások, ajánlatok az oldalra belépve érhetők el. Amennyiben felkeltette érdeklődésedet:  Regisztrálj most!


The page was developed to serve a Community that can be found on the internet and share with people, work from home opportunities.
If you like the idea register on the site for further information:  Sign up now!  (By MsBarb62)


PV traffic Hasonló a trafficmonsoonhoz. Napi kb 10 cent a kereset,változó,több is van valamikor 6 db hirdetést le kell kattolni naponta minimum, illetve pontos hirdetések.
Reff jutalék 50% 10% jutalék a refek vásárlásából. Kifizetési minimum 4 $ . Processzorok: PayPal, Payza, Payeer és Perfectmoney
Skype csoport:
Az Inbox Pounds egy reklámokat összefogó oldal. Reklámnézésért és a kereső fejlesztésében való segítségért fizet.
Regisztráció után a Search menüben a Search and Earn-ra kattintva 15 különböző szót kell beírnod, amivel a kereső fejlesztését segíted elő. Ez naponta pár perc. Kérdőíveket találsz a Surveys-re kattintva ezek kitöltése is neked lesz jutalom. Emailban is érkeznek reklámok ezeket akár emailodból indítva akár az Emails gombra kattintva fiókodból is eléred. a feladat megnézni, esetenként regisztrálni, majd az Earn gombra kattintva engedélyezni az értesítéseket az újdonságokról. Különböző játékok játszásáért is ad pénzt viszont erről még nincs tapasztalatunk.
Első kifizetés 20 Euro elérése után, ekkor már arany tag leszel amivel még több kereseti lehetőséged lesz.

Trafficmonsoon egy PTC oldal hirdetések megnézése után fizetAz oldal 2014.10.10 én indulhatott.. Eredetileg csak profitmegosztó oldal de nem rég bevezették a ptc részt is. Így tudsz regisztrálni: Keresztnév, Vezetéknév, email cím, stb.... Kell egy PIN KÓD a pénzkikéréshez, függetlenül a jelszótól. Nekem betűket fogadott el. Miután regisztráltál, belépsz, (belépés után van egy 10 másodperces hirdetés, felül megy csík, utána megnyomod a Back to dashboard gombot), lekattintod a zöld téglalapokban lévő hirdetéseket és felül a piros téglalapot (Start Surfing 2:1 20 sec). A regisztráció után kapsz egy levelet a cégtől, a felhasználóneveddel jelszavaddal és a kódoddal, azt tedd el magadnak. Nem kell visszaigazolni! AMI A LEGIZGALMASABB: A REFERÁLTAK HIRDETÉSKATTINTÁSAI UTÁN IS UGYANANNYIT KAPSZ, MINT ŐK!! DE CSAK AKIKET TE HOZOL BE. Saját referáló linked, megtalálod a belépő oldalon. Mindig nézd meg, hogy hány óráig érvényes hirdetés lekattintása a 10 hirdetésre való kattintásért ( az oldal közepén zölddel írja.) Ha hirdetést akarsz feladni: (nem kötelező, ez csak egy lehetőség, ha van más munkád azt itt tudod ingyenesen hirdetni): Amikor lekattintottad a pirosban lévő 2:1 oldalakat, ki fogja írni egy zöld csíkban, hogy hány credited van saját hirdetést feladni.Erre rákattintasz, New site gomb (jobb oldalt) és hagyományos módon bemásolod a hirdetni kívánt oldalad linkjét a feljövő téglalapba. Update gomb, ellenőrzi, utána megjelenik egy teljes sor.Megnyomod a Manage kék gombot és a lenyíló Credit to assign gombbal beírod, hogy a rendelkezésedre álló creditekből hányat szeretnél elhasználni erre. Assign gombbal elfogadod. Pendingben marad ezután még egy darabig, amíg ki nem osztják. A profitmegosztó része: 50$-os packok vannak erre 110%ot kapunk napi 2% osztalékkal. Ha a ptc részét használod ott 100%-os a refjutalék. A refek utáni keresetért le kell szörfölnünk napi 10 traffic exchange-t. napi átlag kereset 10-15 cent között van attól függ hányszor nézünk vissza Fizetési processzorok : paypal, payza, Solidtrustpay, paypalre 2%os fee van kikérésnél. A minimum kifizetés 2$ minden kifizetés után növekszik mig eléri a 10$ Saját kifizetés: pár óra alatt megérkezik a pénz.


További lehetőségek megtekintéséhez regisztrálj

Kapcsolat  / Support e-mail: info@fortunatt.eu